Συμμετέχουμε στην 24ωρη Απεργία Τετάρτη 15 Ιουλίου ενάντια στο νέο μνημόνιο.

 

Ο Σύλλογος εργαζομένων του Νοσοκομείου καταγγέλλει τη νέα συμφωνία – μνημόνιο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τη Ε.Ε., το Δ.Ν.Τ. και την Ε.Κ.Τ. και συμμετέχει στην 24ωρη Πανδημοσιοϋπαλληλική Πανελλαδική Απεργία την Τετάρτη 15 Ιουλίου.

Καταγγέλλει, επίσης,  τα κόμματα της αντιπολίτευσης ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ που συνέβαλαν στα μέγιστα με την υποταγή τους στους μηχανισμούς της Ε.Ε. και τις πιέσεις τους για την άθλια αυτή συμφωνία.

Το τρίτο μνημόνιο, το πιο σκληρό και βάρβαρο, έρχεται να λειτουργήσει προσθετικά μαζί με τα προηγούμενα για να τελειώσει ότι κοινωνικό, εργασιακό, και ασφαλιστικό δικαίωμα έχει απομείνει και για να ξεπουλήσει και να ιδιωτικοποιήσει πλήρως ότι δημόσιο αγαθό και περιουσία ακόμη δεν εκποιήθηκε.

Οι εργαζόμενοi  να μην υποταχθούν, να μη φοβηθούν, να μην ανεχτούν την κοροϊδία, τις απάτες και τους εκβιασμούς της κυβέρνησης και των υποστηρικτών της. Να οργανώσουμε άμεσα την απάντηση μας, τον αγώνα μας, την αντεπίθεση μας. Να δώσουμε την εργατική μας απάντηση.

      ΞΕΣΗΚΩΜΌΣ ΌΛΩΝ ΜΑΣ ΤΏΡΑ!!!

      ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΤΡΑ

     ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ

 

     Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να απεργήσουν την Τετάρτη 15 Ιουλίου. Να συμμετέχουν στις απεργιακές συγκεντρώσεις και τα συλλαλητήρια πρωί και απόγευμα με τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις του Σωματείου μας..