ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΉΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΉΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ [ΘΟΝΜ].

Το ΔΣ του ΣΕΡΝΟΜΥ  στην προσπάθεια του να εμπλουτίσει τις δράσεις του Συλλόγου αλλά και για να βοηθήσει στην σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των συναδέλφων  αποφάσισε να ενθαρρύνει και να βοηθήσει στη δημιουργία ΘΟΝΜ.

Η ΘΟ  θα λειτουργεί με αυτονομία και οι αποφάσεις της θα λαμβάνονται από την συνέλευση των μελών της.

Μέλη της ΘΟΝΜ μπορεί να είναι οποιοιδήποτε εργαζόμενοι  απασχολούνται στο νοσοκομείο με οποιαδήποτε εργασιακή σχέση [ΙΔΑΧ, Μόνιμοι επικουρικοί, Ιδιωτικό συνεργείο εξωτερικού συνεργάτες Ιατροί κλπ

Το πιθανότερο,  η έδρα & χώρος για τις πρόβες μέχρι να φτιαχτεί το Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου θα είναι η Σχολή.

Η  ΘΟΝΜ για να μπορεί να μακροημερεύσει  είναι λογικό ότι θέλει την βοήθεια και την υποστήριξη από το σύνολο των εργαζόμενών γιατί ΘΟ δεν είναι μόνο οι ηθοποιοί και η σκηνοθεσία. Χρειάζονται τεχνικοί για τον ήχο και το φως, χρειάζονται κάποιοι για τα σκηνικά και τα κοστούμια και πολλά άλλα.

Σε πρώτη φάση και μέχρι τη σύσταση της ομάδας, από το ΔΣ του συλλόγου ανέλαβε υπεύθυνη η Χριστίνα Τζανέτου. Σε αυτή θα πρέπει να εκδηλώνεται το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή.  Στη Συνέχεια και αφού συσταθεί, η ίδια η ΘΟ θα καθορίσει πως θα λειτουργεί και πως θα εκπροσωπείτε.   

ΥΓ- Στο παρελθόν στο νοσοκομείο λειτουργούσαν ομάδες Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ, βόλεϊ κλπ. Εννοείτε πως εφόσον εκδηλωθεί ενδιαφέρον για ανάλογες ομάδες ξανά,  το ΔΣ θα τις υποστηρίξει με κάθε δυνατό τρόπο.

Μυτιλήνη 8-2-16                                                                                 Το ΔΣ